Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані.
Прісс, Олеся Петрівна
;
Priss, Olesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Serdyuk, Marina
;
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
;
Kolisnychenko, Tеtiana
;
Данченко, Микола Миколайович
;
Danchenko, Mykola
;
Здоровцева, Любов Миколаївна
;
Zdorovtseva, Liubov
2023
Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавками
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Сефіханова, К. А.
;
Kolisnychenko, Tetiana
;
Priss, Olesia
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Sefikhanova, K.
2023
Using protective coating for reduction of losses while storing asparagus
Priss, Olesia
;
Bulhakov, P. O.
;
Kolisnychenko, Tetiana
;
Gazzavi-Rogozina, L. V.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Булгаков, Павло Олександрович
;
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
;
Газзаві-Рогозіна, Л.
2024
Crafting fermented pepper-based hot sauces.
Kolisnychenko, Tetiana;
;
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
;
Sefikhanova, Kateryna
Discover
Author
3
Priss, Olesia
3
Прісс, Олеся Петрівна
2
Kolisnychenko, Tetiana
1
Bulhakov, P. O.
1
Danchenko, Mykola
1
Gazzavi-Rogozina, L. V.
1
Kiurcheva, Liudmyla
1
Kolisnychenko, Tetiana;
1
Kolisnychenko, Tеtiana
1
Sefikhanova, K.
.
next >
Subject
2
organoleptic indicators
1
algae raw materials
1
alginate
1
antioxidant enzymes
1
biological value
1
edible coating
1
emulsion sauce
1
fermentation
1
func tional properties
1
green asparagus
.
next >
Date issued
3
2023
1
2024
Has File(s)
4
true