Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Амортизаційна політика підприємства: сутність та проблеми формування
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
2021
Особливості організації роботи кав’ярень
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Прошин, А. С.
2020
Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Нестерчук, А. М.
2021
Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенців
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2021
Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
Discover
Author
5
Karman, Tetiana
5
Карман, Тетяна Вікторівна
3
Gaprindashvili, Nona
3
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
3
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
1
Нестерчук, А. М.
1
Прошин, А. С.
Subject
2
туризм
1
Bulgarian cuisine
1
coffee
1
culinary traditions
1
development
1
ethnic cuisine
1
market of coffee houses
1
peculiarities of work
1
price level
1
risks
.
next >
Date issued
3
2021
2
2020
Has File(s)
5
true