Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [361] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 361
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Оцінка якісних показників хліба з пшеничного борошна з додаванням фаршу з відварених грибів гливи звичайноїСокот, Олександр Євгенович; Sokot, Oleksandr
2025Оцінка якості зразків китайських ковбас за допомогою математичних моделей «факторних площ» за вмістом мінеральних компонентівПаламарчук, Ігор Павлович; Palamarchuk, Ihor; Юанься, Ф.; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Бочарнікова, В. В.
2025Розробка рецептури низькокалорійного лимонадного концентрату з використанням натуральних підсолоджувачівПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Бандура, В. М.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tetiana; Сердюк, Денис Ігорович
2025Потреба в інноваційних підходах до створення дегідратованих продуктів із пролонгованим терміном зберігання для гуманітарних потребСеменов, Микита Олегович аспірант; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Semenov, Mykyta; Kiurcheva, Liudmila
2025Особливості впливу вівса на вміст ессенціальних жирних кислот у м'язових тканинах гусейДанченко, Олена Олександрівна; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, Daniil
2024Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного вікуГончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
2025Психолого-педагогічні засади ефективного гібридного навчанняТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna; Козуб, Олександр Олександрович; Kozub, Oleksandr
2025Мислення зростання як фактор академічних досягнень та психологічної стійкостіТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna
2020Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Малкіна, Віра Михайлівна; Крівонос, Ірина Анатоліївна; Тимощук, Тетяна Миколаївна; Євстафієва, К. С.; Serdyuk, Maryna; Ivanova, Iryna; Malkina, Vira; Kryvonos, Iryna; Тymoshchuk, Tetiana; Ievstafiieva, K.
2024Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення.Прісс, Олеся Петрівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Товма, Лідія Федорівна
2021Вплив складу субстратів на морфологічні та біохімічні показники PLEUROTUS CITRINOPILEATUS SINGERБандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Хареба, О.В.; Хареба, В.В.; Цизь, О. М.; Чаусов, Сергій Володимирович; Макогон, С.В; Bandyra, Iryna; Kulik, Alina; Chausov, Sergiy
2022Effect of different grain spawn materials on Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm. mushroom cultivation under unregulated and regulated fruiting conditions.Bandyra, Iryna; Isikhumhen, Omoanghe S.; Kulyk, Alina; Bisko, Nina; Serdyuk, Maryna; Khareba, Volodymyr; Khareba, Olena; Ivanova, Iryna; Tsyz, Oleksandr; Makohon, Serhii; Chausov, Serhii; Бандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Сердюк, Марина Егоровна; Іванова, Ірина Євгенівна; Чаусов, Сергій Володимирович
2024Storage waste of asparagus as a valuable source of phenolic compoundsPriss, Olesia; Bulhakov, Pavlo; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович
2024Дослідження особливостей окиснення жиру в твердому станіНащанський, Д. В.; Демидов, І. М.; Демидова, Анастасія Олександрівна; Nashchanskyi, D.; Demidov, I.; Demydova, Anastasiia
2024Попередня оцінка ефективності зберігання грибів шіїтаке в тарі з різною товщиною харчової плівки та застосуванням вологоутримуючих матеріалівТкаченко, А. Г.; Бандура, Ірина Іванівна; Tkachenko, A.; Bandura, Iryna
2024Математичні моделі якості м’ясопродуктів з рослинними домішкамиПаламарчук, Ігор Павлович; Загорко, Надія Петрівна; Яременко, Я. В.; Сватова, Н. С.; Palamarchuk, Ihor; Zahorko, Nadiia; Yaremenko, Ya.; Svatova, N.
2024Удосконалення майстерності викладача вищої школи в дистанційному режиміКюрчева, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кравець, Олег Васильович; Kiurcheva, Liudmyla; Horbova, Natalia; Yefymenko, Liudmyla; Kukina, Natalia; Kravets, Oleh
2017Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Еvlash, V.; Z h u k o v a, V .; Kiurchev, Serhii; Кюрчев, Сергій Володимирович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Kalugina, I.; Kolesnichenko, S.; S a l a v e l i s, A .; Z o l o v s k a, O .; Bandurenko, H.
2024Biological activity of phenolic compounds of oats depending on the technology of its use in feeding geese.Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович
2024Improving the quality of dairy sauces by using condensed low-lactose milk whey.Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 361