Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [333] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 333
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирноїГніцевич, Вікторія; Gnitsevych, Victoriya; Гончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
2023Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробкиБандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O.
2023Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавкамиКолісниченко, Тетяна Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Сефіханова, К. А.; Kolisnychenko, Tetiana; Priss, Olesia; Kiurcheva, Liudmyla; Sefikhanova, K.
2023Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані.Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov
2023Технологічні аспекти виробництва пастилиДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
2023Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінануПрасолов, Д. С.; Загорко, Надія Петрівна; Prasolov, D.; Zahorko, Nadiia
2023Особливості виробництва цукерокДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
лис-2023ВІйна в Україні: ризики для глобальної продовольчої безпеки.Прісс, Олеся Петрівна
лис-2023Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягідКюрчева, Людмила Миколаївна
2023Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначенняЗарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V.
2023Using protective coating for reduction of losses while storing asparagusPriss, Olesia; Bulhakov, P. O.; Kolisnychenko, Tetiana; Gazzavi-Rogozina, L. V.; Прісс, Олеся Петрівна; Булгаков, Павло Олександрович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Л.
2021Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандеміїПрісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina
2023Вплив біологічно активних сполук вівса посівного на харчову цінність м’яса гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Микола Миколайович; Майборода, Данііл Олександрович; Здоровцева, Любов Миколаївна
2023Педагогічний дизайн як актуальна тенденція підвищення якості освітиТараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции.Загорко, Надія Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Гаприндашвили, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2019Зберігання зелені коріандру (coriandrum sativum l.) в живильному середовищіПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сухаренко, О.І.; Коляденко, В.В.; Нестеров, Ю.Ю.
2023Оцінка морфологічних особливостей плодових тіл їстівних грибів Lentinula edodes та Calocybe indica як об’єктів зберіганняБандура, Ірина Іванівна; Ткаченко, А. Г.; Bandura, Iryna; Tkachenko, A.
2023Регулювання якості м’яса гусей біологічно активними сполуками вівса посівногоМайборода, Данііл Олександрович; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Данченко, Микола Миколайович; Ніколаєва, Ю. В.; Maiboroda, Daniil; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Danchenko, Mykola; Nicolaieva, Yu.
2023Asparagus dry soluble and insoluble matter during storagePriss, Olesia; Sukhenko, V. Yu.; Bulhakov, P. O.; Прісс, Олеся Петрівна; Сухенко, В.; Булгаков, Павло Олександрович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 333