Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14856
Title: Правила есплуатації м’яcорубок
Authors: Шестопалов, О. П.
Keywords: м'ясорубка;шнек;ріжучі інструменти
Issue Date: 2021
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Series/Report no.: Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року;С. 75
Abstract: Перед включенням машини в роботу перевіряють її санітарно-технічний стан. Для дрібної рубки м'ясорубку збирають таким чином. У корпус м'ясорубки вставляють шнек, стежачи за тим, щоб хвостовик увійшов в паз приводного вала. На палець шнека надівають підрізну грати, двосторонній ніж, решітку з великими отворами, другий двосторонній ніж, решітку з дрібними отворами, притискне кільце, а зовні загвинчують притискну гайку до першого упору. На нетривалий час машину включають вхолосту, робочі інструменти розслаблюють і потім повільно знову загвинчують гайку до посилення шуму в редукторі, що свідчить про щільність з'єднання інструментів і готовності м'ясорубки до роботи.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14856
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf443.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.