Правила есплуатації м’яcорубок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного

Анотація

Перед включенням машини в роботу перевіряють її санітарно-технічний стан. Для дрібної рубки м'ясорубку збирають таким чином. У корпус м'ясорубки вставляють шнек, стежачи за тим, щоб хвостовик увійшов в паз приводного вала. На палець шнека надівають підрізну грати, двосторонній ніж, решітку з великими отворами, другий двосторонній ніж, решітку з дрібними отворами, притискне кільце, а зовні загвинчують притискну гайку до першого упору. На нетривалий час машину включають вхолосту, робочі інструменти розслаблюють і потім повільно знову загвинчують гайку до посилення шуму в редукторі, що свідчить про щільність з'єднання інструментів і готовності м'ясорубки до роботи.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By