Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14856
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шестопалов, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-29T10:42:31Z | - |
dc.date.available | 2021-06-29T10:42:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14856 | - |
dc.description.abstract | Перед включенням машини в роботу перевіряють її санітарно-технічний стан. Для дрібної рубки м'ясорубку збирають таким чином. У корпус м'ясорубки вставляють шнек, стежачи за тим, щоб хвостовик увійшов в паз приводного вала. На палець шнека надівають підрізну грати, двосторонній ніж, решітку з великими отворами, другий двосторонній ніж, решітку з дрібними отворами, притискне кільце, а зовні загвинчують притискну гайку до першого упору. На нетривалий час машину включають вхолосту, робочі інструменти розслаблюють і потім повільно знову загвинчують гайку до посилення шуму в редукторі, що свідчить про щільність з'єднання інструментів і готовності м'ясорубки до роботи. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року;С. 75 | - |
dc.subject | м'ясорубка | uk |
dc.subject | шнек | uk |
dc.subject | ріжучі інструменти | uk |
dc.title | Правила есплуатації м’яcорубок | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.