Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14676
Title: | Методи визначення виробничої собівартості сільськогосподарської продукції |
Authors: | Хома, А. Р. Голуб, Наталя Олександрівна Голуб, Наталья Александровна Holub, Natalia |
Keywords: | собівартість продукції;збут продукції;визначення складу витрат;прибуток;витрати підприємства |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | НУБіП України |
Series/Report no.: | Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення управління підприємствами аграрного сектору в умовах сучасних викликів: збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (Київ, 15 квітня 2021 р.).;С. 58-61 |
Abstract: | Собівартість продукції — це грошова форма витрат на підготовку виробництва, виготовлення та збут продукції. Відображаючи рівень витрат на виробництво, собівартість комплексно характеризує ступінь використання всіх ресурсів підприємства, а отже, і рівень техніки, технології та організації виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14676 |
Appears in Collections: | кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11 |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.