Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОстровський, М. М.-
dc.contributor.authorІщенко, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorИщенко, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorIshchenko, Olha-
dc.date.accessioned2021-06-11T11:06:46Z-
dc.date.available2021-06-11T11:06:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14637-
dc.description.abstractUK: Стаття присвячена дослідженню складових молока на стадії нормалізації при виробництві сиру. Визначено динаміку їх змін та межі застосування. Побудовано рівняння кореляційної залежності жирності молока та маси знежиреного молока. EN: The article is devoted to the study of components during the normalization of cheese production. Determined the dynamics of change and the scope of application. The equation of correlation between milk fat content and skim milk mass was constructed.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Переяслав, 31 березня 2020 р.);Вип. 57 (С. 323-326)-
dc.subjectнормалізація молокаuk
dc.subjectсухий залишок молокаuk
dc.subjectсирuk
dc.subjectкореляційний та регресійний аналізuk
dc.subjectnormalization of milkuk
dc.subjectdry milk residueuk
dc.subjectcheese correlation and regression analysisuk
dc.titleКореляційний аналіз багатокомпонентного процесу знежиреного молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези 8.pdf946.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.