Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14637
Title: | Кореляційний аналіз багатокомпонентного процесу знежиреного молока |
Authors: | Островський, М. М. Іщенко, Ольга Анатоліївна Ищенко, Ольга Анатольевна Ishchenko, Olha |
Keywords: | нормалізація молока;сухий залишок молока;сир;кореляційний та регресійний аналіз;normalization of milk;dry milk residue;cheese correlation and regression analysis |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Переяслав, 31 березня 2020 р.);Вип. 57 (С. 323-326) |
Abstract: | UK: Стаття присвячена дослідженню складових молока на стадії нормалізації при виробництві сиру. Визначено динаміку їх змін та межі застосування. Побудовано рівняння кореляційної залежності жирності молока та маси знежиреного молока. EN: The article is devoted to the study of components during the normalization of cheese production. Determined the dynamics of change and the scope of application. The equation of correlation between milk fat content and skim milk mass was constructed. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14637 |
Appears in Collections: | Кафедра Вища математика та фізика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези 8.pdf | 946.94 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.