Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14619
Title: Обгрунтування потужності двигуна пресуючого пристрою макаронного пресу за технічними данними
Authors: Щербаков, С. В.
Попова, Ірина Олексіївна
Попова, Ирина Алексеевна
Popova, Iryna
Keywords: макаронні вироби;висушене пресоване тісто;смакові добавки;показники якості;типи макаронних виробів
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матер. IІ Всеукр. наук.-прак. інтернет-конф. (Мелітополь, 05 - 25 квітня): зб. тез доповідей;С. 20-21
Abstract: Макаронні вироби поживний продукт, у них міститься 9 - 13% білків, 75 – 79% - засвоюваних вуглеводів, 0,9% - жирів, 0,6% - мінеральних речовин [1]. Вони представляють собою висушене пресоване тісто, виготовлене з пшеничного борошна і води, з додаванням різноманітних збагачувальних і смакових добавок, сформованих у вигляді трубчатих або іншої форми виробів, які висушені до остаточної вологості не більше 13%, які можуть зберігатися у нормальних умовах на протязі одного року без зниження показників якості [1]. Залежно від форми макаронні вироби, згідно ГОСТ 875-92, поділяються на наступні типи: трубчасті, ниткоподібні (вермішель), стрічкоподібні (локшина) і фігурні
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14619
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sbornyk 05-25_04_2021 с20-21.pdf897.51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.