Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14619
Title: | Обгрунтування потужності двигуна пресуючого пристрою макаронного пресу за технічними данними |
Authors: | Щербаков, С. В. Попова, Ірина Олексіївна Попова, Ирина Алексеевна Popova, Iryna |
Keywords: | макаронні вироби;висушене пресоване тісто;смакові добавки;показники якості;типи макаронних виробів |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матер. IІ Всеукр. наук.-прак. інтернет-конф. (Мелітополь, 05 - 25 квітня): зб. тез доповідей;С. 20-21 |
Abstract: | Макаронні вироби поживний продукт, у них міститься 9 - 13% білків, 75 – 79% - засвоюваних вуглеводів, 0,9% - жирів, 0,6% - мінеральних речовин [1]. Вони представляють собою висушене пресоване тісто, виготовлене з пшеничного борошна і води, з додаванням різноманітних збагачувальних і смакових добавок, сформованих у вигляді трубчатих або іншої форми виробів, які висушені до остаточної вологості не більше 13%, які можуть зберігатися у нормальних умовах на протязі одного року без зниження показників якості [1]. Залежно від форми макаронні вироби, згідно ГОСТ 875-92, поділяються на наступні типи: трубчасті, ниткоподібні (вермішель), стрічкоподібні (локшина) і фігурні |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14619 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sbornyk 05-25_04_2021 с20-21.pdf | 897.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.