Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарман, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorКарман, Татьяна Викторовна-
dc.contributor.authorKarman, Tetiana-
dc.contributor.authorНестерчук, А. М.-
dc.date.accessioned2021-06-07T12:44:47Z-
dc.date.available2021-06-07T12:44:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462-
dc.description.abstractВ сучасних умовах розвитку науково-технічного прогресу впровадження наукових розробок у практичну діяльність спостерігається у всих всурах діяльності. Не є виключенням і сфера гостинності, яка являє собою комплекс галузей, головне завдання яких пов’язується з обслуговуванням туристів під час їхнього перебування поза місцем постійного проживання. Однією з основних складових сфери гостинності є ресторанний бізнес. Розвиток цієї сфери бізнесу сприяє появі великої кількості підприємств ресторанного господарства різних типів, що дає можливість споживачам обирати те підприємство ресторанної сфери, яке більшою мірою задовольняє їх потребиuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesEuropean scientific discussions: abstracts of II International scientific and practical conference (Rome, Italy 26-28 December );P. 600-603-
dc.subjectобслуговування туристівuk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectстворення бренда ресторануuk
dc.subjectгромадське харчуванняuk
dc.titleСучасні тенденції розвитку ресторанного господарства Україниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карман_тези_Рим.pdf891.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.