Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460
Title: | Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні |
Authors: | Карман, Тетяна Вікторівна Карман, Татьяна Викторовна Karman, Tetiana Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | галузь народного господарства;економіка країни;основні показники діяльності підприємств сфери гостинності;туризм |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 листопада, Мелітополь);С. 280-282 |
Abstract: | Готельно–ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності та належить до галузей народного господарства, що характеризуються динамічним розвитком та забезпечують вагомий внесок в економіку країни. На сьогоднішній день, за глобального реформування політики та складної соціально– економічної ситуації в країні, що є наслідком зовнішньої агресії та світової пандемії COVID 19, спостерігається значне сповільнення темпів розвитку готельно–ресторанного бізнесу та сфери гостинності в цілому |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карман_ тези.pdf | 886.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.