Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарман, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorКарман, Татьяна Викторовна-
dc.contributor.authorKarman, Tetiana-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.date.accessioned2021-06-07T12:33:05Z-
dc.date.available2021-06-07T12:33:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460-
dc.description.abstractГотельно–ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності та належить до галузей народного господарства, що характеризуються динамічним розвитком та забезпечують вагомий внесок в економіку країни. На сьогоднішній день, за глобального реформування політики та складної соціально– економічної ситуації в країні, що є наслідком зовнішньої агресії та світової пандемії COVID 19, спостерігається значне сповільнення темпів розвитку готельно–ресторанного бізнесу та сфери гостинності в ціломуuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 листопада, Мелітополь);С. 280-282-
dc.subjectгалузь народного господарстваuk
dc.subjectекономіка країниuk
dc.subjectосновні показники діяльності підприємств сфери гостинностіuk
dc.subjectтуризмuk
dc.titleСтан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карман_ тези.pdf886.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.