Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460
Назва: Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Карман, Тетяна Вікторівна
Карман, Татьяна Викторовна
Karman, Tetiana
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Ключові слова: галузь народного господарства;економіка країни;основні показники діяльності підприємств сфери гостинності;туризм
Дата публікації: 2021
Серія/номер: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 листопада, Мелітополь);С. 280-282
Короткий огляд (реферат): Готельно–ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності та належить до галузей народного господарства, що характеризуються динамічним розвитком та забезпечують вагомий внесок в економіку країни. На сьогоднішній день, за глобального реформування політики та складної соціально– економічної ситуації в країні, що є наслідком зовнішньої агресії та світової пандемії COVID 19, спостерігається значне сповільнення темпів розвитку готельно–ресторанного бізнесу та сфери гостинності в цілому
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14460
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карман_ тези.pdf886.1 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.