Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14455
Title: Функціональна організація приміщень на підприємствах готельного господарства
Authors: Шостака, В. С.
Keywords: сучасні готелі;готельно-ресторанна справа;готельне господарство;основні приміщення;допоміжні приміщення;приміщення житлової групи;приміщення нежитлової групи
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Матеріали viiі Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року . Факультет агротехнологій та екології;С. 50
Abstract: Сучасні готелі відрізняються один від одного за функціональним призначенням, місткістю, поверховістю, типами конструкцій, рівнями комфорту, режимом експлуатації, місцезнаходженням, рівнем цін тощо. Організація внутрішнього простору являє собою зорово обмежене, штучно створене середовище, яке забезпечує нормальні умови життєдіяльності людини та має великий естетичний та психофізичний вплив на людину, забезпечуючи комфортність її перебування в готелі
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14455
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карман, Шостака.pdf675.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.