Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14424
Title: | Method of increasing energy efficiency of emulsion dispersion process |
Authors: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | dispersion;homogenizers;emulsifiers;centrifugal pumps;pesticide emulsions;homogenization |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Oktan Print s.r.o |
Series/Report no.: | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф.;С. 133-134 |
Abstract: | Dispersion is a common process used in agriculture, pharmaceuticals, chemicals, cosmetics, food and other industries to obtain fine emulsions. The dispersing process takes place with the help of various mechanical devices: homogenizers, emulsifiers, mills, centrifugal pumps, etc. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14424 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.