Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1433
Назва: | Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу Харрінгтона |
Автори: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baiberova, Svitlana Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Малкіна, Віра Михайлівна Малкина, Вера Михайловна Malkina, Vira |
Ключові слова: | яблука;антиоксиданти;збереженість |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НУБіП |
Серія/номер: | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Вип. 183(1 |
Короткий огляд (реферат): | Проведена комплексна оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу Харрінгтона. Встановлено, що обробка антиоксидантними композиціями забезпечує найкращу збереженість показників хімічного складу в яблук сортів Голден Делішес та Роял Ред Делішес, товарних якостей яблук сортів Флоріна та Корей. Яблука сортів Ренет Симиренка, Айдаред, Старкримсон, Гренні Сміт та Джонаголд отримали максимальні відмітки за шкалою бажаності як під час оцінювання показників товарної якості, так і під час оцінювання втрат показників хімічного складу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1433 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1212.pdf | 304.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.