Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1433
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байбєрова, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Байберова, Светлана Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Baiberova, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | uk |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | uk |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | uk |
dc.contributor.author | Малкіна, Віра Михайлівна | uk |
dc.contributor.author | Малкина, Вера Михайловна | uk |
dc.contributor.author | Malkina, Vira | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-24T07:32:42Z | - |
dc.date.available | 2017-04-24T07:32:42Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1433 | - |
dc.description.abstract | Проведена комплексна оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу Харрінгтона. Встановлено, що обробка антиоксидантними композиціями забезпечує найкращу збереженість показників хімічного складу в яблук сортів Голден Делішес та Роял Ред Делішес, товарних якостей яблук сортів Флоріна та Корей. Яблука сортів Ренет Симиренка, Айдаред, Старкримсон, Гренні Сміт та Джонаголд отримали максимальні відмітки за шкалою бажаності як під час оцінювання показників товарної якості, так і під час оцінювання втрат показників хімічного складу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НУБіП | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Вип. 183(1 | - |
dc.subject | яблука | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | збереженість | uk |
dc.title | Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу Харрінгтона | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.