Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1433
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBaiberova, Svitlana-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівнаuk
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровнаuk
dc.contributor.authorSerdyuk, Marynauk
dc.contributor.authorМалкіна, Віра Михайлівнаuk
dc.contributor.authorМалкина, Вера Михайловнаuk
dc.contributor.authorMalkina, Virauk
dc.date.accessioned2017-04-24T07:32:42Z-
dc.date.available2017-04-24T07:32:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1433-
dc.description.abstractПроведена комплексна оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу Харрінгтона. Встановлено, що обробка антиоксидантними композиціями забезпечує найкращу збереженість показників хімічного складу в яблук сортів Голден Делішес та Роял Ред Делішес, товарних якостей яблук сортів Флоріна та Корей. Яблука сортів Ренет Симиренка, Айдаред, Старкримсон, Гренні Сміт та Джонаголд отримали максимальні відмітки за шкалою бажаності як під час оцінювання показників товарної якості, так і під час оцінювання втрат показників хімічного складу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУБіПuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Вип. 183(1-
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectзбереженістьuk
dc.titleОцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу Харрінгтонаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1212.pdf304.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.