Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14298
Title: Класифікація обладнання для приготування фаршу
Authors: Шестопалов, О. П.
Keywords: м'ясопереробна промисловість;приготування форшу;підрібнення м'яса;подрібнення фаршу
Issue Date: 2021
Series/Report no.: ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф. (26 - 30 квітня 2021 р.);С. 76
Abstract: Під час переробки м’ясної сировини на технологічному обладнанні здійснюють основні (подрібнення, перемішування, варіння, формування тощо) та допоміжні (завантаження, переміщення, контроль якості, вивантаження й транспортування) операції. Залежно від участі людини в цих операціях, машини й обладнання для переробки м’яса бувають: автоматичні, напівавтоматичні та ручні або неавтоматичні, на яких частину чи всі операції виконують вручну.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14298
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf186.35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.