Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14298
Title: | Класифікація обладнання для приготування фаршу |
Authors: | Шестопалов, О. П. |
Keywords: | м'ясопереробна промисловість;приготування форшу;підрібнення м'яса;подрібнення фаршу |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф. (26 - 30 квітня 2021 р.);С. 76 |
Abstract: | Під час переробки м’ясної сировини на технологічному обладнанні здійснюють основні (подрібнення, перемішування, варіння, формування тощо) та допоміжні (завантаження, переміщення, контроль якості, вивантаження й транспортування) операції. Залежно від участі людини в цих операціях, машини й обладнання для переробки м’яса бувають: автоматичні, напівавтоматичні та ручні або неавтоматичні, на яких частину чи всі операції виконують вручну. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14298 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.