Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1428
Title: | Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Keywords: | огірки;зберігання;антиоксиданти |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 10(75) |
Abstract: | Досліджено вплив теплової обробки комплексною антиоксидантною композицією на інтенсивність та субстрати дихання плодів огірка. Встановлено, що застосування теплової обробки антиоксидантами відсуває початок нарощення інтенсивності дихання огірків на 7 діб порівняно з контрольними плодами. Така післязбиральна обробка огірків сповільнює темпи витрачання сухих речовин, сухих розчинних речовин, цукрів та наростання титрованої кислотності. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1428 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.