Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівнаuk
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровнаuk
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.date.accessioned2017-04-21T11:25:52Z-
dc.date.available2017-04-21T11:25:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1428-
dc.description.abstractДосліджено вплив теплової обробки комплексною антиоксидантною композицією на інтенсивність та субстрати дихання плодів огірка. Встановлено, що застосування теплової обробки антиоксидантами відсуває початок нарощення інтенсивності дихання огірків на 7 діб порівняно з контрольними плодами. Така післязбиральна обробка огірків сповільнює темпи витрачання сухих речовин, сухих розчинних речовин, цукрів та наростання титрованої кислотності.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 10(75)-
dc.subjectогіркиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.titleВплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберіганняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1207.pdf355.14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.