Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | uk |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | uk |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-21T11:25:52Z | - |
dc.date.available | 2017-04-21T11:25:52Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1428 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив теплової обробки комплексною антиоксидантною композицією на інтенсивність та субстрати дихання плодів огірка. Встановлено, що застосування теплової обробки антиоксидантами відсуває початок нарощення інтенсивності дихання огірків на 7 діб порівняно з контрольними плодами. Така післязбиральна обробка огірків сповільнює темпи витрачання сухих речовин, сухих розчинних речовин, цукрів та наростання титрованої кислотності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта | uk |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 10(75) | - |
dc.subject | огірки | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.title | Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.