Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14289
Title: | Класифікація обладнання для просіювання борошна |
Authors: | Колєснік, О. П. |
Keywords: | борошно;хлібопекарське підприємство;металеві сита;просіювачі |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф. (26 - 30 квітня 2021 р.);С. 45 |
Abstract: | Для просіювання борошна в харчовій промисловості використовують борошнопросіювачі періодичної та безперервної дії. Основним робочим органом просіювальної машини, незалежно від конструкції і принципу дії є сито. Для просіювання використовують сита плетені і штамповані. Сіткові сита виготовляються із сталевого низько вуглецевого, а також із латунного дроту, а штамповані сита – з листової сталі. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14289 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.