Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14289
Title: Класифікація обладнання для просіювання борошна
Authors: Колєснік, О. П.
Keywords: борошно;хлібопекарське підприємство;металеві сита;просіювачі
Issue Date: 2021
Series/Report no.: ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф. (26 - 30 квітня 2021 р.);С. 45
Abstract: Для просіювання борошна в харчовій промисловості використовують борошнопросіювачі періодичної та безперервної дії. Основним робочим органом просіювальної машини, незалежно від конструкції і принципу дії є сито. Для просіювання використовують сита плетені і штамповані. Сіткові сита виготовляються із сталевого низько вуглецевого, а також із латунного дроту, а штамповані сита – з листової сталі.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14289
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf186.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.