Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолєснік, О. П.-
dc.date.accessioned2021-06-02T10:55:16Z-
dc.date.available2021-06-02T10:55:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14289-
dc.description.abstractДля просіювання борошна в харчовій промисловості використовують борошнопросіювачі періодичної та безперервної дії. Основним робочим органом просіювальної машини, незалежно від конструкції і принципу дії є сито. Для просіювання використовують сита плетені і штамповані. Сіткові сита виготовляються із сталевого низько вуглецевого, а також із латунного дроту, а штамповані сита – з листової сталі.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф. (26 - 30 квітня 2021 р.);С. 45-
dc.subjectборошноuk
dc.subjectхлібопекарське підприємствоuk
dc.subjectметалеві ситаuk
dc.subjectпросіювачіuk
dc.titleКласифікація обладнання для просіювання борошнаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf186.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.