Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14188
Title: Якість сировини – запорука підвищення конкурентоспроможності готової продукції
Authors: Шеховцова, Д. С.
Keywords: плодоовочеві консерви;харчова промисловість;консерви з цільноплідних томатів;томати;ГОСТ 20463-75;переробка сировини
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 159-160
Abstract: Сучасні технології консервної промисловості дають можливість виробляти широкий асортимент високоякісної продукції і задовольняти різноманітні потреби населення у підтримці збалансованої структури харчування.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14188
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61.pdf204.42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.