Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14188
Title: | Якість сировини – запорука підвищення конкурентоспроможності готової продукції |
Authors: | Шеховцова, Д. С. |
Keywords: | плодоовочеві консерви;харчова промисловість;консерви з цільноплідних томатів;томати;ГОСТ 20463-75;переробка сировини |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 159-160 |
Abstract: | Сучасні технології консервної промисловості дають можливість виробляти широкий асортимент високоякісної продукції і задовольняти різноманітні потреби населення у підтримці збалансованої структури харчування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14188 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.