Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергей Владимировичuk
dc.contributor.advisorKiurchеv, Serhiiuk
dc.contributor.authorРабчук, О. А.-
dc.date.accessioned2021-06-01T06:50:11Z-
dc.date.available2021-06-01T06:50:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14187-
dc.description.abstractЗапропонована технологія виробництва карамелі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 72-73-
dc.subjectвиробництво карамеліuk
dc.subjectсиропuk
dc.subjectцукровий пісокuk
dc.titleТехнологія виробництва карамеліuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf278.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.