Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185
Title: Удосконалення технології виробництва варення з кульбаби
Authors: Островський, М. М.
Keywords: фруктозо-глюкозний сироп;варення з кульбаби;кульбаба;харчування;рід Taraxacum;варення
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 156-158
Abstract: Метою наших аналітичних досліджень був аналіз можливості виготовлення варення з кульбаби лікарської з додаванням фруктозо-глюкозного сиропу для людей хворих на цукровий діабет. Запропоновано технологічну схему виготовлення варення.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60.pdf267.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.