Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185
Title: | Удосконалення технології виробництва варення з кульбаби |
Authors: | Островський, М. М. |
Keywords: | фруктозо-глюкозний сироп;варення з кульбаби;кульбаба;харчування;рід Taraxacum;варення |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 156-158 |
Abstract: | Метою наших аналітичних досліджень був аналіз можливості виготовлення варення з кульбаби лікарської з додаванням фруктозо-глюкозного сиропу для людей хворих на цукровий діабет. Запропоновано технологічну схему виготовлення варення. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.