Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181
Title: Прогресивні технології зберігання фруктів та овочів
Authors: Коробова, Я. В.
Keywords: зберігання;зберігання рослинної сировини;холодильники з регульованою атмосферою;зберігання фруктів;створення газового середовища;зменшення концентрації кисню
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 148-150
Abstract: В даний час для створення газового середовища і тривалого зберігання фруктів у регульованій атмосфері застосовують технологію ULO (Ultra Low Oxygen) - зберігання з ультранизьким вмістом кисню в камері (менше 1-1,5%). Для реалізації цієї технології застосовуються холодильні камери необхідної герметичності і відповідне технологічне обладнання, що включає генератор азоту для початкового зниження в камерах концентрації О2, адсорбер СО2 і систему автоматичного управління здійснює періодичне вимірювання концентрації СО2, О2.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56.pdf225.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.