Прогресивні технології зберігання фруктів та овочів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ

Анотація

В даний час для створення газового середовища і тривалого зберігання фруктів у регульованій атмосфері застосовують технологію ULO (Ultra Low Oxygen) - зберігання з ультранизьким вмістом кисню в камері (менше 1-1,5%). Для реалізації цієї технології застосовуються холодильні камери необхідної герметичності і відповідне технологічне обладнання, що включає генератор азоту для початкового зниження в камерах концентрації О2, адсорбер СО2 і систему автоматичного управління здійснює періодичне вимірювання концентрації СО2, О2.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By