Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181
Title: | Прогресивні технології зберігання фруктів та овочів |
Authors: | Коробова, Я. В. |
Keywords: | зберігання;зберігання рослинної сировини;холодильники з регульованою атмосферою;зберігання фруктів;створення газового середовища;зменшення концентрації кисню |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 148-150 |
Abstract: | В даний час для створення газового середовища і тривалого зберігання фруктів у регульованій атмосфері застосовують технологію ULO (Ultra Low Oxygen) - зберігання з ультранизьким вмістом кисню в камері (менше 1-1,5%). Для реалізації цієї технології застосовуються холодильні камери необхідної герметичності і відповідне технологічне обладнання, що включає генератор азоту для початкового зниження в камерах концентрації О2, адсорбер СО2 і систему автоматичного управління здійснює періодичне вимірювання концентрації СО2, О2. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.