Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14169
Title: | Стадії виробництва макаронних виробів |
Authors: | Водяницький, І. О. |
Scientific director: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchеv, Serhii |
Keywords: | макаронні вироби;тісто;добавки;пресування тіста |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 28-29 |
Abstract: | Запропоновані основні стадії виробництва макаронних виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14169 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.