Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14169
Title: Стадії виробництва макаронних виробів
Authors: Водяницький, І. О.
Scientific director: Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchеv, Serhii
Keywords: макаронні вироби;тісто;добавки;пресування тіста
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 28-29
Abstract: Запропоновані основні стадії виробництва макаронних виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14169
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf279.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.