Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергей Владимировичuk
dc.contributor.advisorKiurchеv, Serhiiuk
dc.contributor.authorВодяницький, І. О.-
dc.date.accessioned2021-05-31T11:02:52Z-
dc.date.available2021-05-31T11:02:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14169-
dc.description.abstractЗапропоновані основні стадії виробництва макаронних виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 28-29-
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectтістоuk
dc.subjectдобавкиuk
dc.subjectпресування тістаuk
dc.titleСтадії виробництва макаронних виробівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf279.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.