Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14140
Title: Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса
Authors: Шестопалов, О. М.
Keywords: напівфабрикати;січене м’ясо;котлетне м’ясо;січені напівфабрикати;м’ясорубка;фаршмішалка;фарш
Issue Date: 2021
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 189)
Abstract: Основною сировиною для виробництва напівфабрикатів з січеного м’яса є котлетне м’ясо. Котлетне м’ясо (яловиче і бараняче) повинно містити сполучної тканини не більше 10%, свиняче – 5%, жирової тканини відповідно не більше 10% і 30%. У котлетне м’ясо додають воду, в деякі вироби – наповнювачі (хліб, крупа), шпик, цибулю ріпчасту, часник. Січені напівфабрикати виробляють панірованими і не панірованими.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14140
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf130.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.