Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14140
Title: | Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса |
Authors: | Шестопалов, О. М. |
Keywords: | напівфабрикати;січене м’ясо;котлетне м’ясо;січені напівфабрикати;м’ясорубка;фаршмішалка;фарш |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 189) |
Abstract: | Основною сировиною для виробництва напівфабрикатів з січеного м’яса є котлетне м’ясо. Котлетне м’ясо (яловиче і бараняче) повинно містити сполучної тканини не більше 10%, свиняче – 5%, жирової тканини відповідно не більше 10% і 30%. У котлетне м’ясо додають воду, в деякі вироби – наповнювачі (хліб, крупа), шпик, цибулю ріпчасту, часник. Січені напівфабрикати виробляють панірованими і не панірованими. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14140 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.