Плівковий охолоджувач напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ХДУХТ

Анотація

За останній час з’явилося багато ресторанів швидкого харчування я пропонують відвідувачам не лише гарячі, а і прохолодні напої, через це з’явилась потреба в охолоджувальних установках. При звичайному охолодженні напоїв їх наливають в ємності, для прискорення процесу використовують мішалки. Недоліком цього способу є тривалий час очікування, в інших партах використовують змійовик, що зменшує час очікування але погіршує біологічну вартість соку та інших напоїв. Звичайний охолоджувач напоїв складається з теплоізольованого резервуара. В той час охолоджувач об’ємного типу має складну конструкцію та допоміжний теплоносій, що зменшує ККД приладу.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By