Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14126
Title: | Виробництво безалкогольних напоїв |
Authors: | Мехтієва, С. М. |
Keywords: | безалкогольні напої;цукри;вітаміни;мінеральні речовини;мікроелементи |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 174) |
Abstract: | Якість безалкогольних напоїв залежить в основному від сировини, технології виготовлення, особливостями розливу, тарою. Харчову цінність напоям надають цукри (глюкоза, фруктоза, сахароза та ін.), а біологічну – вітаміни, мінеральні речовини, мікроелементи, органічні кислоти, білки, ефірні олії, що стимулюють процеси засвоювання їжі, позитивно впливають на діяльність нервової системи, підвищують захисні сили організму. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14126 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.