Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14123
Title: | Формування фонду сухих розчинних речовин, цукрів, титрованих кислот у плодах вишні в умовах півдня степової зони України |
Authors: | Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna |
Keywords: | вишня;сорт Модниця;дисперсійний аналіз;кліматичні умови вирощування;плодоовочивництво |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 106-108 |
Abstract: | Одна з найпоширеніших і найдавніших культур, яку вирощують в світі - вишня. Цукри та кислоти- основні компоненти що беруть участь у формуванні смакових якостей культури . На формування смакових якостей плодових культур вирішальний вплив мають кліматичні умови вирощування. В умовах сьогодення спостерігаються глобальні зміни клімату дослідження смакових якостей плодів вишні оновленого спектру сортів з виділенням найкращих сортозразків для подальшого зберігання та переробки; з’ясування механізмів формування досліджуваних компонентів хімічного складу плодів під впливом стресових абіотичних чинників є актуальним. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14123 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.