Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14123
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.date.accessioned2021-05-28T08:46:45Z-
dc.date.available2021-05-28T08:46:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14123-
dc.description.abstractОдна з найпоширеніших і найдавніших культур, яку вирощують в світі - вишня. Цукри та кислоти- основні компоненти що беруть участь у формуванні смакових якостей культури . На формування смакових якостей плодових культур вирішальний вплив мають кліматичні умови вирощування. В умовах сьогодення спостерігаються глобальні зміни клімату дослідження смакових якостей плодів вишні оновленого спектру сортів з виділенням найкращих сортозразків для подальшого зберігання та переробки; з’ясування механізмів формування досліджуваних компонентів хімічного складу плодів під впливом стресових абіотичних чинників є актуальним.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 106-108-
dc.subjectвишняuk
dc.subjectсорт Модницяuk
dc.subjectдисперсійний аналізuk
dc.subjectкліматичні умови вирощуванняuk
dc.subjectплодоовочивництвоuk
dc.titleФормування фонду сухих розчинних речовин, цукрів, титрованих кислот у плодах вишні в умовах півдня степової зони Україниuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39.pdf247.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.