Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14123
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Иванова, Ирина Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T08:46:45Z | - |
dc.date.available | 2021-05-28T08:46:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14123 | - |
dc.description.abstract | Одна з найпоширеніших і найдавніших культур, яку вирощують в світі - вишня. Цукри та кислоти- основні компоненти що беруть участь у формуванні смакових якостей культури . На формування смакових якостей плодових культур вирішальний вплив мають кліматичні умови вирощування. В умовах сьогодення спостерігаються глобальні зміни клімату дослідження смакових якостей плодів вишні оновленого спектру сортів з виділенням найкращих сортозразків для подальшого зберігання та переробки; з’ясування механізмів формування досліджуваних компонентів хімічного складу плодів під впливом стресових абіотичних чинників є актуальним. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 106-108 | - |
dc.subject | вишня | uk |
dc.subject | сорт Модниця | uk |
dc.subject | дисперсійний аналіз | uk |
dc.subject | кліматичні умови вирощування | uk |
dc.subject | плодоовочивництво | uk |
dc.title | Формування фонду сухих розчинних речовин, цукрів, титрованих кислот у плодах вишні в умовах півдня степової зони України | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.