Формування фонду сухих розчинних речовин, цукрів, титрованих кислот у плодах вишні в умовах півдня степової зони України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ

Анотація

Одна з найпоширеніших і найдавніших культур, яку вирощують в світі - вишня. Цукри та кислоти- основні компоненти що беруть участь у формуванні смакових якостей культури . На формування смакових якостей плодових культур вирішальний вплив мають кліматичні умови вирощування. В умовах сьогодення спостерігаються глобальні зміни клімату дослідження смакових якостей плодів вишні оновленого спектру сортів з виділенням найкращих сортозразків для подальшого зберігання та переробки; з’ясування механізмів формування досліджуваних компонентів хімічного складу плодів під впливом стресових абіотичних чинників є актуальним.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By