Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14122
Title: Якість диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока
Authors: Кузьмін, К. С.
Keywords: диспергування;гомогенізатор молока;вершки;диспергування молочного жиру
Issue Date: 2021
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 170)
Abstract: Процес зниження енерговитрат при диспергуванні молочного жиру (дисперсної фази) для забезпечення високого ступеня гомогенізації є однією з актуальних задач молокопереробної промисловості. Можливим способом підвищення енергоефективності гомогенізаторів є створення високої різниці швидкостей дисперсійної та дисперсної фаз при розробці конструкції диспергаторів, принцип дії яких передбачає роздільну подачу знежиреного молока та вершків. Найбільш перспективною з точки зору підвищення енергоефективності при забезпеченні високої якості диспергування є конструкція струминно-щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків (СЩГРВ).
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14122
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf135.26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.