Механізація доїння і первинної обробки молока: підручник для здобувачів вищої освіти

Анотація

В підручнику висвітлено сучасні тенденції розвитку галузі молочного скотарства та вимоги до технологічного процесу доїння, які включають: фізіологічні основи машинного доїння корів, технічні чинники у забезпеченні ефективного видоювання корів, шляхи ефективного здійснення процесу доїння, чинники, що впливають на склад та властивості молока, вплив машинного доїння на захворюваність корів маститом, інновації в управлінні якістю молока. Розглянуто загальну будову доїльної машини, доїльних установок та агрегатів. Наведено основи розрахунку процесу доїння та елементів доїльних машин. Висвітлено сучасні тенденції проведення первинної обробки молока

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By