Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14095
Title: Механізація доїння і первинної обробки молока: підручник для здобувачів вищої освіти
Authors: Скляр, Олександр Григорович
Скляр, Александр Григорьевич
Skliar, Oleksandr
Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltianska, Natalia
Скляр, Радміла Вікторівна
Скляр, Радмила Викторовна
Skliar, Radmila
Маніта, Ігор Юрійович
Манита, Игорь Юрьевич
Manita, Ihor
Keywords: молочне скотарство;етапи розвитку доїльної техніки;ефективне видоювання корів;склад та властивості молока;захворюваність корів маститом;управління якістю молока;очищення доїльно-молочного обладнання;механізація доїння корів;будова доїльної машини;вакуумні установки;засоби обліку молока;маніпулятори доїння;технологічний розрахунок процесу доїння;вакуумний регулятор клапанного типу;ротаційний вакуумний насос;закордонне доїльне устаткування;первинна обробка молока
Issue Date: 2021
Publisher: Видавничий дім «Кондор»
Series/Report no.: ;401 с., іл.
Abstract: В підручнику висвітлено сучасні тенденції розвитку галузі молочного скотарства та вимоги до технологічного процесу доїння, які включають: фізіологічні основи машинного доїння корів, технічні чинники у забезпеченні ефективного видоювання корів, шляхи ефективного здійснення процесу доїння, чинники, що впливають на склад та властивості молока, вплив машинного доїння на захворюваність корів маститом, інновації в управлінні якістю молока. Розглянуто загальну будову доїльної машини, доїльних установок та агрегатів. Наведено основи розрахунку процесу доїння та елементів доїльних машин. Висвітлено сучасні тенденції проведення первинної обробки молока
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14095
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕХАНІЗАЦІЯ ДОЇННЯ.pdf3.93 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.