Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13993
Title: | Вирішення питання оптимізації раціону сільськогосподарських тварин |
Authors: | Подашевська, О. І. Серебрякова, Н. Г. Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Keywords: | використання кормів;тваринництво;норми годівлі сільськогосподарських тварин;оцінка поживності кормів;параметри норм годівлі;біохімічні основи біології годування;фізіологічні основи біології годування |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Луцький НТУ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології в АПК: збірник тез доповідей VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (20-21 травня 2021 р., м. Луцьк);С. 101-103 |
Abstract: | Проблема забезпечення повноцінного використання кормів для згодовування сільськогосподар-ським тваринам задля збільшення рівня і якості продукції, що одержується від них, є однією з найважливіших проблем підприємств галузі тваринництва. Тому визначення норм годівлі сільськогосподарських тварин і перегляд методів оцінки поживності кормів є нагальним питанням. Необхідність удосконалення параметрів норм годівлі і оцінки поживності кормів пояснюється, перш за все, розвитком фізіологічних і біохімічних основ біології годування і отриманням нових даних наукових досліджень, що дозволяє по-новому розглядати відомі факти, визначати й уточнювати потреби тварин в поживних речовинах і шляхи задоволення цих потреб. Не останню роль в цьому відіграє значне зростання продуктивності тварин та удосконалення техніки годівлі і технологій заготівлі кормів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13993 |
Appears in Collections: | Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез 8 ВНП конф. ІТ АПК С. 101-103.pdf | 456.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.