Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13947
Title: | Аналіз конкурентоспроможності ПАТ «Кременчукм’ясо» |
Authors: | Лактіонов, Є. Є. |
Keywords: | конкурентоспроможність;ПАТ «Кременчукм’ясо»;ПАТ «Український бекон»;ринок;збут продукції |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-технічна конференція, збірник тез доповідей;С. 103 |
Abstract: | підприємства означає його здатність до ефективної господарської діяльності та забезпечення прибутковості за умов конкурентного ринку. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13947 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лактіонов 2020 осінь.pdf | 4.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.