Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13947
Title: Аналіз конкурентоспроможності ПАТ «Кременчукм’ясо»
Authors: Лактіонов, Є. Є.
Keywords: конкурентоспроможність;ПАТ «Кременчукм’ясо»;ПАТ «Український бекон»;ринок;збут продукції
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-технічна конференція, збірник тез доповідей;С. 103
Abstract: підприємства означає його здатність до ефективної господарської діяльності та забезпечення прибутковості за умов конкурентного ринку.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13947
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лактіонов 2020 осінь.pdf4.79 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.