Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVakasova, K. A.-
dc.date.accessioned2021-05-21T11:08:02Z-
dc.date.available2021-05-21T11:08:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13922-
dc.description.abstractYoghurt is one of the most popular soul milk products. Pleasant tender taste is not its only advantage. Regardless of its variety, the product is rich in valuable elements and vitamins. Yes, the usual natural delicacies without additives contain: basic macronutrients - potassium and sodium, calcium and magnesium, phosphorus and chlorine, etc.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2020 року (Мелітополь, листопад 2020 р.) Кафедра іноземної мови;С. 71-
dc.subjectyoghurtuk
dc.subjectimproved technology of yogurt productionuk
dc.subjectbenefits and harms of yogurtuk
dc.titleYoghurt production technology with addition of candied fruitsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vakasova K._2_2020.pdf60.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.