Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13922
Title: | Yoghurt production technology with addition of candied fruits |
Authors: | Vakasova, K. A. |
Keywords: | yoghurt;improved technology of yogurt production;benefits and harms of yogurt |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2020 року (Мелітополь, листопад 2020 р.) Кафедра іноземної мови;С. 71 |
Abstract: | Yoghurt is one of the most popular soul milk products. Pleasant tender taste is not its only advantage. Regardless of its variety, the product is rich in valuable elements and vitamins. Yes, the usual natural delicacies without additives contain: basic macronutrients - potassium and sodium, calcium and magnesium, phosphorus and chlorine, etc. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13922 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vakasova K._2_2020.pdf | 60.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.