Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13899
Title: | Огляд основних тенденцій, методів і технологій сучасного комп’ютерного інжинірингу харчових і переробних виробництв |
Other Titles: | Overview of main trends, methods and technologies of modern computer engineering of food and processing production |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii |
Keywords: | комп’ютерний інжиніринг;система автоматизації проектних робіт;кінцево-елементний аналіз;цифрове виробництво обчислювальна гідрогазодинаміка;цифрове моделювання;computer engineering;system of automation of design works;finite element analysis;digital production;computational hydrogas dynamics;digital modeling |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. Наук.-метод. Праць ТДАТУ;Вип 24 (С. 47-53) |
Abstract: | UK: Робота розкриває сутність наукомістких технологій комп'ютерного інжинірингу (Computer-Aided Engineering, CAE) як однієї з центральних і найбільш наукоємних технологій сучасної промисловості, які забезпечують конкурентоспроможність продукції нового покоління. Описано основні тенденції та підходи сучасного комп'ютерного інжинірингу. EN: The work reveals the essence of computer-aided engineering technologies (CAE) as one of the central and most science-intensive technologies of modern industry, which ensure the competitiveness of new generation products. The main tendencies and approaches of modern computer engineering are described. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13899 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.