Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13899
Title: Огляд основних тенденцій, методів і технологій сучасного комп’ютерного інжинірингу харчових і переробних виробництв
Other Titles: Overview of main trends, methods and technologies of modern computer engineering of food and processing production
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Keywords: комп’ютерний інжиніринг;система автоматизації проектних робіт;кінцево-елементний аналіз;цифрове виробництво обчислювальна гідрогазодинаміка;цифрове моделювання;computer engineering;system of automation of design works;finite element analysis;digital production;computational hydrogas dynamics;digital modeling
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. Наук.-метод. Праць ТДАТУ;Вип 24 (С. 47-53)
Abstract: UK: Робота розкриває сутність наукомістких технологій комп'ютерного інжинірингу (Computer-Aided Engineering, CAE) як однієї з центральних і найбільш наукоємних технологій сучасної промисловості, які забезпечують конкурентоспроможність продукції нового покоління. Описано основні тенденції та підходи сучасного комп'ютерного інжинірингу. EN: The work reveals the essence of computer-aided engineering technologies (CAE) as one of the central and most science-intensive technologies of modern industry, which ensure the competitiveness of new generation products. The main tendencies and approaches of modern computer engineering are described.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13899
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf291.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.