Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13890
Title: Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Petrychenko, Serhii
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: хліб;виробництво макаронних виробів;виробництво хлібобулочних виробів;зберігання сировини;устаткування для дозування сировини;заміс тіста;обладнання для ділення тіста
Issue Date: 2021
Publisher: Видавничий будинок ММД
Series/Report no.: 372 с.;
Abstract: Розглянуто будову, принцип дії та класифікацію технологічного обладнання ліній виробництва хлібобулочних та макаронних виробів з урахуванням останніх досягнень науки та вітчизняних виробників техніки.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13890
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf5.72 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.