Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13890
Title: | Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Petrychenko, Serhii Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | хліб;виробництво макаронних виробів;виробництво хлібобулочних виробів;зберігання сировини;устаткування для дозування сировини;заміс тіста;обладнання для ділення тіста |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Видавничий будинок ММД |
Series/Report no.: | 372 с.; |
Abstract: | Розглянуто будову, принцип дії та класифікацію технологічного обладнання ліній виробництва хлібобулочних та макаронних виробів з урахуванням останніх досягнень науки та вітчизняних виробників техніки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13890 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.