Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842
Назва: Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: навчальний посібник для самостійної роботи студентів.
Автори: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Kiurcheva, Liudmyla
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Ключові слова: технологія переробки м'яса;технологія переробки молока;технологія переробки плодів та овочів;технологія виробництва борошна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні
Серія/номер: 126 с.;
Короткий огляд (реферат): Розглянуті всі найважливіші питання, які виносяться на самостійне вивчення дисципліни «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції» у відповідності до типових програм. Наведені питання для самостійної підготовки, для самоконтролю, короткі викладення відповідей та рекомендована література щодо самостійного вивчення у позаудиторний час протягом усього семестру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141_Посибник_распознан.pdf10.11 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.