Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842
Title: | Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: навчальний посібник для самостійної роботи студентів. |
Authors: | Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Keywords: | технологія переробки м'яса;технологія переробки молока;технологія переробки плодів та овочів;технологія виробництва борошна |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні |
Series/Report no.: | 126 с.; |
Abstract: | Розглянуті всі найважливіші питання, які виносяться на самостійне вивчення дисципліни «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції» у відповідності до типових програм. Наведені питання для самостійної підготовки, для самоконтролю, короткі викладення відповідей та рекомендована література щодо самостійного вивчення у позаудиторний час протягом усього семестру. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
141_Посибник_распознан.pdf | 10.11 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.