Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842
Назва: | Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: навчальний посібник для самостійної роботи студентів. |
Автори: | Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Ключові слова: | технологія переробки м'яса;технологія переробки молока;технологія переробки плодів та овочів;технологія виробництва борошна |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні |
Серія/номер: | 126 с.; |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуті всі найважливіші питання, які виносяться на самостійне вивчення дисципліни «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції» у відповідності до типових програм. Наведені питання для самостійної підготовки, для самоконтролю, короткі викладення відповідей та рекомендована література щодо самостійного вивчення у позаудиторний час протягом усього семестру. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13842 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
141_Посибник_распознан.pdf | 10.11 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.