Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820
Title: Food hygiene requirements in restaurants
Authors: Melikhova, V. G.
Keywords: food poisoning;prevent contamination;food preparation areas
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2020 року (Мелітополь, листопад 2020 р.) Кафедра іноземної мови;С. 61-62
Abstract: Food preparation areas must be designed to allow good food hygiene practices and processes.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melikhova V. 2020.pdf81.14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.