Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820
Title: | Food hygiene requirements in restaurants |
Authors: | Melikhova, V. G. |
Keywords: | food poisoning;prevent contamination;food preparation areas |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2020 року (Мелітополь, листопад 2020 р.) Кафедра іноземної мови;С. 61-62 |
Abstract: | Food preparation areas must be designed to allow good food hygiene practices and processes. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Melikhova V. 2020.pdf | 81.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.