Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13725
Title: | Маркетинговий менеджмент проекту крафтових макаронних виробів |
Authors: | Трохимчук, М. П. Мінко, В. Д. Легеза, Дар'я Георгіївна Легеза, Дарья Георгиевна Legeza, Daria |
Keywords: | маркетинговий менеджмент;макаронні вироби;сировина;розвиток ринку макаронних виробів;управління маркетинговими механізмами |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні ринкові підходи достворення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу : за підтримкою проекту«Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему»(NUPASS): ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція: збірник тез (Мелітополь, 14 грудня 2020 р.);С. 26-27 |
Abstract: | Запровадження нового унікального продукту на ринку України надасть можливість реалізовувати продукт за найвищою ціною 55 грн/кг. При цьому, чистий прибуток дорівнюватиме 170 тис грн, або 14,2 тис грн в мсісяць, рентабельність виробництва становитиме 17,38%, а розмір інвестицій складатиме 1448 тис грн. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13725 |
Appears in Collections: | Кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез Норвегія-Україна 2020-28-29.pdf | 349.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.