Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13720
Title: | Можливості просування продуктів харчування в Інтернеті |
Authors: | Іванченко, О. О. Іванченко, С. С. Коноваленко, Анастасія Сергіївна Коноваленко, Анастасия Сергеевна Konovalenko, Anastasiia |
Keywords: | карантинні обмеження;продукти харчування;бізнес через Інтернет;активізація маркетингових комунікацій;маркетинг |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні ринкові підходи достворення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу : за підтримкою проекту«Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему»(NUPASS): ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція: збірник тез (Мелітополь, 14 грудня 2020 р.);C. 16-17 |
Abstract: | Основою стратегії просування зелені категорії «мінігрін» у соціальних мережах має стати інформація, отримана і ході проведення попереднього профілю цільової аудиторії, ознак та характеристик сегментів ринку та аналізу конкурентів, які пропонують аналогічний продукт, або продукт-замінник (традиційну зелень). Отримані дані стануть основою формування контент-стратегії просування бізнесу через інтернет |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13720 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез Норвегія-Україна 2020-18-19.pdf | 491.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.