Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13709
Title: Опис до патенту на корисну модель № 147180 "Спосіб виготовлення сливи пікантної в'яленої"
Authors: Лівик, Наталія Василівна
Ливик, Наталия Васильевна
Livyk, Nataliia
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: слива;сортування;маринад;рецептурні добавки;сушіння фруктів;корисна модель;харчова промисловість;дієтичне харчування
Issue Date: 2021
Publisher: Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності"
Abstract: Спосіб виготовлення сливи пікантної в'яленої включає підбір сировини, миття, сортування, внесення рецептурних добавок, видалення кісточок, сушку до вологості всередині продукту 20…25 %. Сливу шарами викладають в ємність, пересипаючи спеціями та заливаючи маринадом. Маринують 4…6 діб, зливаючи і доводячи до кипіння цей маринад двічі на добу, видаляють кісточки, потім підготовлену сливу сушать при температурі не вище 40…42 °С. При цьому як рецептурні добавки використовують гвоздику, корицю, мускатний горіх, лавровий лист, а для маринаду - оцет і буряковий цукор.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13709
Appears in Collections:Патенти

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.