Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13709
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 147180 "Спосіб виготовлення сливи пікантної в'яленої" |
Authors: | Лівик, Наталія Василівна Ливик, Наталия Васильевна Livyk, Nataliia Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola |
Keywords: | слива;сортування;маринад;рецептурні добавки;сушіння фруктів;корисна модель;харчова промисловість;дієтичне харчування |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності" |
Abstract: | Спосіб виготовлення сливи пікантної в'яленої включає підбір сировини, миття, сортування, внесення рецептурних добавок, видалення кісточок, сушку до вологості всередині продукту 20…25 %. Сливу шарами викладають в ємність, пересипаючи спеціями та заливаючи маринадом. Маринують 4…6 діб, зливаючи і доводячи до кипіння цей маринад двічі на добу, видаляють кісточки, потім підготовлену сливу сушать при температурі не вище 40…42 °С. При цьому як рецептурні добавки використовують гвоздику, корицю, мускатний горіх, лавровий лист, а для маринаду - оцет і буряковий цукор. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13709 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
221 Патент 147180 Спосіб виготовлення сливи пікантної в'яленої.pdf | 151.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.